Yunik profil

Om Yunik

Yunik är din färghandel i byggfackhandeln. Yunik erbjuder ett brett sortiment av produkter för alla typer av måleriprojekt – från våtrum till fasader och från väggfärg till spackelmassa. Vägledningar till projekt och produkter hjälper dig att uppnå perfekt resultat varje gång.

Brytning görs i butiken så att du kan få med dig den kulör du valt hem direkt. Och om du inte kan bestämma dig har vi olika inspirationsmaterial som gör det enkelt. 

På Yunik har vi inte hundratals olika kulörer utan rekommenderar istället konkreta kulörer och kombinationer baserade på den stämning du vill ha. 

Yunik Paint Smarter gör det svåra valet enkelt. 

Yuniks DNA
Kärnan i Yunik är enkla, effektiva lösningar inom måleriarbeten inomhus och utomhus. Yunik levererar bra värde för pengarna och prioriterar den enkla, men goda lösningen.
Yunik återspeglar vår tids trender och tendenser och levererar kulörer och produkter i ett modernt uttryck.

Yuniks profil
Yunik är en totalleverantör av skandinaviska produkter till konkurrenskraftiga priser inom färg, träbets, måleriverktyg väggbeklädnad, slipartiklar och rengöringsprodukter och det betyder att du kan köpa allt du behöver på ett ställe. 

Yunik har sedan 1974 sålt färg och måleriverktyg på den skandinaviska marknaden. 

Yunik säljs i hela Skandinavien – Norge, Sverige och Danmark, där även produktionen sker.
Med Yunik ligger fokus på dig som kund genom en stark butiksnärvaro med bra butiksmaterial och kundvänlig navigation, vilket sammantaget syftar till att skapa ett starkt och trovärdigt val i byggfackhandeln.